Måndagens äventyr

Nu närmar sig slutet på ännu en dag, sista måndagen i september och dagen har bjudit på fint höstväder - härligt! För min del får hela oktober vara såhär soligt och fint, inte minst för att slippa stå ute i rusk och vind då Frank gärna vill vara ute och leka trots regn och rusk.

Vi har haft en riktig heldag med en mamma jag lärt känna via Öppna förskolan, och ja hennes lilla Roffe också såklart. Vi började med tidig lunch på Espressohouse, klockan elva perfekt tid att vara ute innan den stora lunchruschen. Det tar ju lite tid numera då två små ska få maten serverad samtidigt som en själv. Det gick hur bra som helst och vi satt i nästan två timmar och lunchade. Måste vara rekord, våra småttingar satt i sina matstolar under tiden och det måste vara rekord. Sedan bar det av för att köpa jacka till Roffe, Frank lyckades kasta av sig sin keps under tiden och till slut fann vi den - tack vänliga människa som plockade upp den och så att jag kunde få syn på den där utanför butiken vid skyltfönstret!
Vi avslutade vår dejt med en långpromenad i höstsolen, massor med snack och det mesta kretsar kring barn&moderskapet - det som är det mest centrala i våra liv nu helt enkelt. Det är så härligt när man kan känna igen sig i varandras tankar och känslor, mycket som är lika. Våra små somnade gott i sina vagnar när mammorna fick välbehövlig motion. Vi var hemma strax efter fyra så sedan var det middag och sedvanliga kvällsrutinen med lek, mys i lekpölen och så natti natti för lilleman.

Imorgon väntar en riktig mastodontdag med heldag på BVC, både läkarkontroll, tandsköterska och vaccin hos vår Inga-Lill. Hoppas det går bra!

Vi i söndags!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mels blogg

Bloggar om mina mammadagar & små och stora tankar !

RSS 2.0