Kyrkan bokad - check!

Äntligen kan vi boka av en punkt på att göra listan, nämligen projekt dop! Eller iallafall bokning av datum och kyrka.
Vi har pratat om att döpa Frank redan innan han var född men att ta tag i boka kyrka och få saker och ting att ske har varit en annan femma.
Men nu är det fixat, 23 november blir det och det innebär att det blir ganska snabba puckar. Vi vill gärna döpa honom innan han blir alltför stor ( i ålder vill säga, till storleken är han redan ganska rejäl vår gosse!) och gärna innan makens 30-årsdag i december. Vi hade helst bokat församlingshemmet till fikat men det var bokat flera helger framåt sedan länge så det var bara att glömma för oss. Nu bor vi precis mittemot kyrkan där vi ska vara så fikat kommer att bli hemma hos oss, vilket vi tror blir bra eftersom vi tänkt ha ett ganska litet och relativt enkelt dop. Ett minidop blir det med våra närmaste.
Det förhindrar såklart inte att vi lägger lite krut på att göra det till en fin och minnesvärd dag.
Idag har jag påbörjat att pyssla med inbjudningskort på datorn, känns roligt att ge en riktigt inbjudan till våra gäster även om de inte är så många..

 
Är väldigt sugen på att dekorera med fina pom poms - har sett på flera bloggar dessa fina bollar som bröllops- och dopdekorationer. Kan vara fint och festligt att hänga några i taket här hemma. Inne i Franks rum hänger ju redan ett par sådana..
Bilden är från www.hemlängtan.com
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mels blogg

Bloggar om mina mammadagar & små och stora tankar !

RSS 2.0