Läderbröllop på slottet

Vårt bröllopsdagsfirande blev kanon!
Hastigt och lustigt bokade vi in oss på en mini"weekend" men mitt i veckan på Rånäs slott. Eftersom vi kom på det kvällen innan bröllopsdagen var det snabba puckar, men det gick ju bra. 
Vi har bott på slottet en gång tidigare, då firade vi vår sjuårsdag på vintern och fick en jättefin helg på slottet med god mat, fina miljöer och bra service. 
Vi blev inte besvikna denna gång heller, Rånäs slott är fantastiskt fint även sommartid och det blev en underbar slottsvistelse.
Denna gång avnjöt vi också afternoon tea vid vår ankomst, dock kunde vi sitta ute på den fina altanen och njuta av den fina utsikten över vattnet.
Afternoon tea - ett brett urval av sötsaker. Moussetårtan med smak av smultron var gudomlig! Men banankakan, slottets snickers, rabarberpajen etc. var inte dålig heller..
Förra gången fick vi ett rum i ett av de gamla brukshusen men denna gång hade vi turen att få bo inne på slottet. Snäppet finare rum tycker jag nog att vi fick denna gång trots att det inte var något weekendpaket vi bokat.
 
 
 
Innan middagen passade vi på att ta ett dopp i fina Skedviken.
På kvällen åt vi av Rånäs grillbuffé och två trudadurer stod för musiken.
Det som verkligen ger Rånäs slott bra betyg är den goda maten, dock blev det kanske lite väl många buffeér denna gång med både afternoon tea, grillbuffé som middag och och bufféfrukosten. Samtliga med mängder av godsaker, omöjligt att inte överäta sig på! Kände oss ganska så mätta på godsaker efter vår visit på slottet, speciellt jag som redan har en liten Krabat som tar plats i magen..
Jag pustar ut i salongen..
 
Maken överraskade med en ros och ett handskrivet kort. Ibland är det enkla det alldeles bästa!
Bilden är tagen hemma innan vi begav oss till Rånäs.
 
       
Vackra slottet
 3 år som gifta ♥
 
Allt som allt var det en underbar dag, kväll och morgon och vi är nöjda med vår tredje bröllopsdag. Nästa år är vi tre stycken, en utanför magen. Spännande! 
 
/Mel


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mels blogg

Bloggar om mina mammadagar & små och stora tankar !

RSS 2.0