Sängleverans - check!

Idag har vi sagt hejdå till vår gamla 140 cm breda säng, inköpt på Jysk på en tight studentbudget för sisådär 4-5 år sedan. Eller kanske var det sex år sedan?.. Nåväl tiden går fort och nu är vi stolta ägare av en helt äkta "riktig" dubbelsäng. Vår första "vuxna" säng efter nio år tillsammans - känns mycket bra!
Förut bodde vi så trångt så att vi enbart fick plats med vår lilla 140-säng men nu när vi faktiskt har ett sovrum modell större och en liten på väg kändes det prioriterad med en dubbelsäng.
 
Kungsängen hade en superbra kampanj, hela 50% på flera sängar och vi slog till på en säng som nu idag blivit levererad hem. Vi fick även hjälp av snälla svärföräldrar med skjuts så att vi direkt kunde blir av med vår gamla säng.
 
Ny återstår bara lite piff i sovrummet och sedan är det bara att njuta av att få sova i den nya fina sängen!
 
Ikväll har jag jobbat lite hemifrån, planterat vår första uteblomma och vips så var klockan mycket och det närmar sig sängdags.. Hoppas på att jag får drömma sköna drömmar i den nya sängen. Ha en fin kväll!
 

 
Sneaky-peek på nya sängen.. Den känns väldigt stor! Efter att ha sovit i vår lilla pluttsäng i många är känns denna helt gigantisk i jämförelse.. Men bra!
 
/Mel


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mels blogg

Bloggar om mina mammadagar & små och stora tankar !

RSS 2.0