Tapetshopping till nya hemmet

Igår roade vi oss med lite tapetshopping till vårt nya hem! 
Roligt men svårt då det finns hundratals olika varianter på färg, mönster etc. 
 
Det är två sovrum som ska få nya tapeter, vårt sovrum och så Krabatens blivande rum (som troligtvis kommer att fungera som gästrum tills Krabat blir lite äldre).
 
Vi är ganska mycket för det enkla men denna gång blev det faktiskt lite vågat för oss. Till vårt sovrum blev det en tapet från märket Eco och kollektionen almost white (mycket passande namn för vår smak dock ;) ) - en vit tapet med diskret bladmönster och lite skimmer.
Krabatens rum ska också få en tapet i vitt/grått från Eco med ett diskret mönster, kommer inte ihåg vad kollektionen hette.
 
Känns skönt att vi gjort tapetvalen nu, målaren är bokad till samma vecka då tillträdesdatumet så allt börjar falla på plats sakta men säkert. Det vi hänger efter med är att boka städfirma för flyttstäd och det viktigaste - att PACKA.. 
 
Nu börjar denna påsk lida mot sitt slut. Tråkigt att säga hejdå till långledigheten men ganska roligt med våren som förhoppningsvis är på ingång nu. Känns konstigt att tänka på nästa påsk och att vi faktiskt kommer att ha en liten Krabat då! Det går knappt att föreställa sig men det känns så roligt och spännande.
 
Hoppas ni får en bra start på den kommande korta veckan!
 
/Mel
 
Tapetval till vårt blivande sovrum
 
En till bild på tapeten. Jag hoppas att resultatet blir lika fint som på bilden!
 
Hejdå påsken 2013! På bilden påskägg plus påskharar till mig och maken. Från fina mamma!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mels blogg

Bloggar om mina mammadagar & små och stora tankar !

RSS 2.0